Bognár Béla

 

Bemutatkozás

Magán élet: 46 évesen, 21 éve boldog házasságban élek feleségemmel Mónikával, akivel 2 gyermeket nevelünk, név szerint lányunkat Dorinát, aki 16 éves, valamint fiunkat Bélát, aki 19 éves. Szakmai élet: Multinacionális környezetben eltöltött 20 éves pályafutásom alatt, folyamatosan műszaki területen tevékenykedtem. Folyamatfejlesztések mellett, karbantartási műveletekkel, gépfejlesztésekkel és a termelésben használatos alkatrészfelhasználás optimalizálásokkal foglalkozom. Erős tapasztalatom van autonóm, preventív, és prediktív karbantartások tervezésében, végrehajtásában és oktatásában. A tevékenységi körből adódóan a külső partnerekkel, beszállítókkal és a felsőoktatási intézményekkel jó kapcsolatokkal rendelkezem. A saját kompetenciám folyamatos fejlesztése mellett, aktívan részt veszek helyi és egyetemi vendégelőadóként, oktatóként elsősorban műszaki témában.6 éve folyamatosan közreműködőm gyakornoki programokban és külső konzulensként hozzájárulok szakdolgozatok elkészítésében is.


Milyen módon kötődik Esztergomhoz?

Itt lakom, itt dolgozom, és itt élek. Kötődöm a teljes múltjához és jelenéhez.


Mit vár ettől a programtól?

Talán azt, hogy hozzásegíti a fiatalokat, ahhoz, hogy sikeresebbek legyenek a pályaválasztásban, munkájukban, vagy a magánéletükben. Nem utolsósorban, hogy képesek legyenek, némi közös munkával a legjobbat kihozni magukból.


Előreláthatólag mi az, amit nyújtani tud leendő mentoráltjának/jainak?

Szakmai területen támogatni tudom a multikörnyezet megismerését, valamit saját szakmai fejlődésem alapján segíteni tudom a mentorált személyes céljainak, karrier tervének kidolgozását (meghatározását).

 
Mentorháló
 
A