Kovács Dániel

 

Bemutatkozás

Győrben születtem, szüleim biatorbágyi és erdélyi hátterűek. 4 fiútestvér sorában a második vagyok, kisfiúként (ma már mind 190 körüli:) költöztünk a Dunakanyarba egy alapítvány indulásakor. Esztergomi gimnáziumi évek után a BME-n tanultam közgazdásznak, dolgoztam is 2 évet bankban kockázatelemzőként. Közben megházasodtam és megszületett az első fiúnk, akivel belevágtunk németországi teológiai tanulmányokba. Meghatározó 3 év volt, családunk is bővült. 2014-ben hazaköltöztünk és bekapcsolódtam a Biblia Centrum munkájába, mint ifjúsági referens. Képzéseket és táborokat tartunk, többféle korosztály és érdeklődési kör mentén - az én feladatom elsősorban a fiatalok (lelki) kísérése. 2 éve elvégeztem a SOTE mentálhigiénés lelkigondozó szakirányú továbbképzését, mely sokat adott a hivatásomhoz, szakmai szerepeimhez. Ez idő alatt is született egy fiúnk. Tavaly óta házat vettünk Dömösön, melyet a korona időszak alatt felújítottunk. Kb azóta van egy tanári szerepem is - a helyi általános iskolában fizikát és informatikát oktatok heti 1 nap. A foci, zene és a közösség(építés) gyerekkorom óta fontos szerepet játszik az életemben, mára mondhatom, hogy. az egész családunkban:)


Milyen módon kötődik Esztergomhoz?

Dobó Katalin Gimnázium 8 éve, számos sport és kulturális rendezvény, focicsapat, bevásárlás-ügyintézés


Mit vár ettől a programtól?

Jó beszélgetéseket! Nyitott vagyok az újabb generációk életszemléletére és mentalitására, szívesen tanulok velük együtt és keresem a szakmai és jellembeli fejlődés egyéni és közös útjait.


Előreláthatólag mi az, amit nyújtani tud leendő mentoráltjának/jainak?

Szívesen segítek a mentoráltam rejtett, vagy már kipróbált potenciáljának, készségeinek és érdeklődési körének felfedezésében és kibontakozásában. Örömmel kísérem egy szakaszon át a szárnybontogatását és rákérdezek, hozzáadom a saját tapasztalataimat.

 
Mentorháló
 
A